Beta Caroten - (100 capsule gelatinoase) Calivita

Calivita

47,75 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Beta Caroten-ul este o sursa naturala de vitamine A. Creste rezistenta organismului, prin marirea imunitatii in fata bolilor si afectiunilor. Capsulele gelatinoase de beta caroten calivita sunt sursa ideala pentru mentinerea sanatatii si intinerirea organismului.
 Pentru cine recomandăm Beta Caroten Calivita

 Persoanelor care pleacă în vacanţă, pentru a le ajuta să-şi pregătească pielea pentru expunerea la soare, sau celor care doresc să-şi menţină aspectul bronzat al pielii pentru o perioadă mai indelungată de timp.

 

 Persoanelor cu vedere parţială şi celor care prezintă anumite probleme oculare.

 

 Persoanelor care sunt în căutarea unei protecţii antioxidante.

 

 Persoanelor care urmează un regim alimentar cu conţinut redus de grăsimi sau suferă de tulburări de absorbţie.

Simptomele deficienţei de vitamina A pot include: cecitate nocturnă, probleme oculare, tulburări ale hematopoiezei (formarea celulelor sangvine), diaree, afecţiuni dermatologice şi susceptabilitate la boli ale tractului respirator superior.

 

Beta Caroten-ul este transformat in ficat in vitamina A, in functie de nevoile organismului. Beta caroten creste capacitatea de rezistenta a organismului fata de imbolnaviri si transformari maligne. Beta caroten se gaseste in orice planta verde.

Principalele surse de beta caroten sunt: rubarba, morcovul, prazul, varza creata , iar dintre fructe, pepenele si caisele. De multe ori insa, alimentele consumate sunt poluate cu substante nocive (cadmiu, nitrati), de aceea se recomanda consumarea de produse naturiste cu continut concentrat de beta caroten.

Beta caroten-ul este unul din cei 600 de constituenti ai familiei carotinelor vegetale. Beta caroten-ul e cunoscut si sub denumirea de provitamina A, ceea ce inseamna ca o parte din beta caroten-ul ajuns in organism odata cu alimentele este transformat, in functie de necesitati, in vitamina A.

Vitamina A este o substanta activă vitala, care ajuta la mentinerea agerimii vederii, sanatatii pielii si intareste sistemul imunitar.

 

Beta caroten stimuleaza si functionarea sistemului imunitar.

 

In aparitia aterosclerozei (ingustarea arterelor ca urmare a depunerii placilor ateromatoase pe peretii arterelor), un rol important il are oxidarea lipoproteinelor de mica densitate (colesterolul LDL). Beta caroten-ul impiedica oxidarea acestora, reducand riscul aparitiei aterosclerozei si, astfel, riscul producerii infarctului miocardic si al decesului prin stop cardiac.

Rezultatele unor cercetari efectuate in Statele Unite ale Americii, pe o perioada de 10 ani, au demonstrat ca numarul cazurilor de afectiuni cardiace a fost de doua ori mai mic in cazul barbatilor care au consumat sistematic beta caroten, in comparatie cu subiectii din lotul-martor, care nu au consumat aceasta substanta, beta caroten.

Savantii chinezi si americani, in cadrul unor cercetari comune efectuate in aceasta zona geografica, au administrat, in doze zilnice, unor persoane sanatoase, cu varsta cuprinsa intre 40 si 69 de ani, diverse combinatii de vitamine (A, B, si E) si unele substante minerale. In acest timp, lotul de control a primit placebo.

Din pacate, adesea alimentele consumate contin chimicale si substante nocive din mediul inconjurator, nefiind ideale ca surse de vitamine. In morcovi, de exemplu, se gasesc adesea cantitati mai mari de cadmiu si nitrati decat de beta caroten, exceptie facand doar plantele cultivate prin metode ecologice.

Din motivele mentionate, organismului ii este necesar un aport de beta caroten pur, provenit din produse naturiste preparate din materii prime naturale. Absorbtia si transformarea beta-carotenului este facilitata in mare masura de acizii grasi nesaturati; de aceea se recomanda consumul acestora in timpul meselor.

Mod de administrare beta caroten calivita: 1-3 capsule gelatinoase pe zi sau conform recomadarilor.

Cantitate beta caroten calivita: 100 capsule gelatinoase

Continut beta caroten calivita: Beta caroten 5.5mg 9.000 Ul, care furnizeaza vitamina A.

Atentie!

In cazul consumului mai indelungat, pielea palmelor si a talpilor poate capata o nuanta galbuie (pielea "coaja de portocala" ­ Aurantiasis cutis) si, din aceea, se recomanda ca, dupa fiecare 5 zile de consum, să se facă o pauza de 2 zile.

Fenomenul nu poate fi confundat cu icterul, deoarece supradozarea de beta caroten nu altereaza nici starea generala si nici nu duce la ingalbenirea sclerelor.

Compozitie
  • Beta-caroten: 5,5 mg (9000 U.I.)

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare