Stress Management B Complex - (100 Tablete) Calivita

Calivita

57,06 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Stress Management B Complex - 100 Tablete

Stress Management B Complex este un produs Calivita recomandat in special persoanelor supuse zilnic unui stres intens. Organismul supus la stres are nevoie de un necesar crescut de energie si de vitamine.

Pentru cine recomandăm Stress Management Calivita:

 Persoanele expuse la stres zilnic, datorită serviciului sau a stilului de viaţă.

 Persoanele supuse unui efort fizic intens.

 Tuturor celor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar.

 mentinerea unui sistem nervos sanatos

 pentru a va proteja impotriva atacului cerebral

 pentru a preveni bolile cardiace datorate stresului


Suplimentul alimentar Stress Management b complex are o formula completa de vitamine din grupul B in concentratii optime care ajuta la reducerea nivelului de homocisteina si la biosinteza fosfolipidelor, componente ale membranei celulei nervoase, cu rol in imbunatirea functiilor cerebrale.

Vitaminele B continute de produsul Stress Management ajuta la reducerea efectelor stresului, oboselii, amelioreaza simptomele depresiei si tulburarile de somn, echilibrand iritabilitatea.

De asemenea, echilibreaza nivelul de colesterol si de trigliceride prin stimularea sitezei hepatice de lecitina. Vitaminele B imbunatatesc metabolismul acizilor grasi esentiali, metabolismul protidic si sinteza neurotransmitatorilor.

Foarte important este ca aceste vitamine stimuleaza si hematopoieza, adica formarea de celule stem in maduva spinarii. De asemenea, vitaminele din spectrul B imbunatatesc circulatia sanguina prin efectul de reducere a homocisteinei si ajuta la echilibrarea tensiunii arteriale.

Un mare avantaj al produsului Stress Management B-Complex este faptul ca el contine si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat.

Aceste substante lipotrope stimuleaza si sinteza hepatica de lecitina, mentinand colesterolul in forma solubila, in concluzie, substantele lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange.


Principalele substante active ale produsului Stress Management sunt vitaminele din complexul B.

Vitaminele B actioneaza drept catalizatori in procesele fiziologice care se desfasoara in organism, participand, de asemenea la metabolismul carbohidratilor (vitamina B1, B2, niacinamida si acidul pantotenic), metabolismul grasimilor (vitamina B2, B1, acidul pantotenic), metabolismul proteinelor (B2, B6, B1, acidul pantotenic); prin urmare acestea reprezentand o parte indispensabila a proceselor din organism.

Vedetele sistemului nervos:

- Vitamina B2 participa la producerea energiei de catre celule;

- Vitamina B3 furnizeaza energia necesara tuturor reactiilor chimice din organism;

- Vitamina B5 participa la sinteza adrenalinei, acest hormon esential care ne permite sa rezistam in situatiile de stres.

- Vitamina B6 serveste la fabricarea dopaminei si a noradrenalinei, doi neuromediatori indispensabili in lupta contra surmenajului;

- Vitamina B12 contribuie la imbunatatirea atentiei si a memoriei.


Stresul este inerent vieţii noastre de zi cu zi.

In vreme ce stresul pozitiv ne este necesar, pentru că ne motivează şi ne face mai productivi, stresul negativ ne poate amări viaţa, iar pe termen lung poate chiar conduce la apariţia unor boli.

Preveniţi stresul adoptand un stil de viaţă şi un regim alimentar adecvat!

Eforturile dumneavoastră pot fi susţinute de complexul de vitamine B, suplimentat cu vitamina C şi magneziu, din conţinutul produsului nostru,Stress Management, care nu numai că stimulează funcţionarea sistemului nervos, dar influenţează in mod pozitiv şi metabolismul energetic şi funcţionarea sistemului imunitar.

Simptomele deficienţei de vitamina B pot include: in funcţie de tipul de vitamina B care este consumat in cantităţi insuficiente, simptomele pot varia de la lipsa poftei de mancare, anemie şi probleme dermatologice, la probleme cardiace, musculare, nervoase şi metabolice.


Mod de administrare: 1-3 tablete zilnic

Stres Management Compozitia/Tableta:


Colina ................................ 100mg


Inozitol ................................100mg


Vitamina C .......................... 60mg


Niacinamida ........................ 15mg


Magneziu ............................ 13,5mg


Acid pantotenic .................... 5mg


Vitamina B6 ......................... 2mg


Vitamina B2 ........................ 1,8mg


Vitamina B1 ........................ 1,3mg


Acid folic ............................ 100mcg


Vitamina B12 ....................... 2mcg

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare