Super Mega 50 - (90 tablete) Calivita

Calivita

149,71 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Super Mega 50 este un produs de exceptie ce contine vitamine si minerale in cantitati crescute, fiind recomandat in special sportivilor, dar si persoanelor cu un ritm de viata alert.

   Pentru cine recomandăm Super Mega 50 Calivita?

 Persoanelor care îşi doresc un sistem imunitar mai puternic.

 Persoanelor care doresc să crească rezistenţa organismului in perioadele reci ale anului.

 Sportivilor şi persoanelor care execută munci fizice grele.

 Persoanelor supuse unui efort fizic sau mental intens.

 Persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum redus de legume şi fructe, regimuri de slăbit sau vegetarianism).

 Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor care trăiesc in oraşe cu aer poluat.

 Persoanelor care consumă alcool in mod frecvent.

 Persoanelor care se află în perioada de recuperare in urma unor boli.

 Persoanelor suferind de probleme de absorbţie.

Cel mai complet complex de vitamine si minerale pentru sportivi si nu numai!

Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul nu le sintetizeaza deloc sau le sintetizeaza in cantitati insuficiente. Anumite vitamine se gasesc doar in cantitati reduse in alimentele consumate.

Deoarece alimentatia nu asigura intotdeauna vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ si calitativ, consumul suplimentelor alimentare cu vitamine si minerale este extrem de benefic pentru buna functionare a organismului.

Un aport corespunzator de vitamine si minerale este absolut necesar fiecaruia dintre noi, nu numai sportivilor sau celor care desfasoara activitati fizice sau intelectuale intense. Poluarea (a aerului, a apei, sonora etc.), devenita astazi o problema foarte serioasa, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticonceptionalele si multe alte substante chimice sporesc necesarul de vitamine si minerale, mai ales la persoanele care locuiesc in marile centre urbane.

Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Pe langa faptul ca, datorita acumularii efectelor nocive ale poluarii mediului inconjurator, necesarul de vitamine si minerale al organismului a crescut, continutul in micronutrienti (vitamine si minerale) al legumelor si fructelor a scazut. De aceea, in zilele noastre este absolut necesar consumul de suplimente alimentare cu vitamine si minerale.

Vitamine si minerale nu sunt substante miraculoase, dar sunt indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea organismului, pentru vitalitate si pentru mentinerea unei stari generale bune. Unele vitamine, respectiv minerale regleaza procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate in metabolismul celular si, in sfarsit, exista si vitamine care influenteaza in mod direct diverse functii ale organismului.

Necesarul zilnic de vitamine si minerale creste odata cu cresterea intensitatii activitatii fizice (cand se mareste necesarul de proteine si glucide al organismului) si, astfel, consumul de suplimente alimentare devine absolut necesar.

Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, o cantitate mai mare dintr­-o vitamina sau alta va atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, se recomanda utilizarea preparatelor cu multivitamine. O importanta deosebita o are raportul dintre diversele vitamine. De exemplu, raportul ideal in cadrul complexului vitaminic B este de 1: 1.

Functionarea normala a organismului necesita, alaturi de vitamine, si prezenta unor minerale. Acestea din urma sunt furnizate exclusiv prin alimentatie. Un aport ridicat de vitamine presupune si cresterea necesarului de minerale al organismului.

Din acest motiv, se prefera utilizarea preparatelor complexe, care contin atat vitamine, cat si minerale dozate optim si sub forma chelatata. Organismul poate utiliza minerale in cel mai eficient mod in forma chelatata. In organismul multor persoane, chelatarea unor minerale se realizeaza ineficient si, din aceasta cauza, suplimentele minerale ajunse in organism nu se pot utiliza integral. De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10%, iar din aceasta cantitate jumatate se elimina.

Minerale chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat minerale nechelatate.

Conceperea si comercializarea de produse cu absorbtie lenta a revolutionat industria de  vitamine hidrosolubile. In asemenea produse ca Super Mega 50, substantele active sunt inglobate in substante-suport, a caror absorbtie dureaza 8-12 ore, asigurandu­-se astfel un nivel sanguin constant de vitamine si minerale.

Substantele­ suport fara absorbtie lenta duc la o absorbtie rapida, iar cantitatea care nu poate fi utilizata imediat de organism se elimina odata cu urina, in decurs de 2-3 ore.

Un alt avantaj al acestor preparate complexe il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat.

De asemenea, aceste substante lipotrope stimuleaza sinteza hepatica de lecitina, mentinand colesterolul in forma solubila.

In concluzie, substantele lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange. Exista si multivitamine care au in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic reduce senzatia de oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare, diminueaza extenuarea psihica. De asemenea, actioneaza benefic in starile depresive si ajuta la combaterea alcoolismului, accelereaza vindecarea ulcerelor.

Super Mega 50 este un produs cu o concentraţie ridicată de multivitamine cu eliberare prelungită, cărora li se adaugă minerale, oligoelemente, antioxidanţi şi un plus de bioflavonoide, fiind conceput special pentru persoanele cu un stil de viaţă intens.

 

Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitate, oboseală, depresie, stări de disconfort, lipsa poftei de mancare, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale şi imbolnăviri mai dese datorate rezistenţei scăzute a organismului.

 

Flaconul Sper Mega 50 contine 90 tablete:

     super mega 50 multivitamine

Atentie!

Datorita cantitatii ridicate de vitamine B din acest produs, urina poate capata o culoare si miros caracteristice!

A nu se consuma in caz de alergie la oricare dintre ingrediente. Daca nu sunteti sigur, cereti sfatul medicului!

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare