Chromium Max 500 (100 capsule) Calivita

Calivita

66,23 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Chromium Max 500 accentueaza efectul insulinei si stabilizeaza echilibrul energetic, deoarece regleaza in permanenta nivelul glicemiei.

Pentru cine recomandăm Chromium Max 500 Calivita

 persoanelor a căror continuă senzaţie de foame, in special de glucide, le scade şansele de a reduce din greutatea corporală.

 ca adjuvant în tratamentele recomandate pentru atingerea unui nivel normal al glicemiei.

Simptomele deficienţei de crom pot include: senzaţia de foame, deasă şi chinuitoare, un nivel scăzut al energiei fizice, chiar şi in ciuda meselor dese.

 

Curele de slabire pe care le urmam si eforturile noastre de a ne hrani sanatos sunt adesea sortite esecului datorita senzatiei acute de foame sau poftei de dulciuri.

Putini stiu ca motivul acestei "slabiciuni de moment" poate fi deficienta de crom sau un aport insuficient de crom.

Chromium Max 500, care contine crom sub o forma ce poate fi utilizata excelent de organism, ne poate fi de mare ajutor.

Cromul este o substanta minerala care apartine grupei microelementelor.

Microelementele sunt substante minerale indispensabile organismului, in cantitati foarte mici. Cromul este un microelement esential pe care organismul nu-l poate sintetiza si, prin urmare, trebuie obtinut din surse externe.

Fiind un element constitutiv  al factorului de toleranta la glucoza, cromul joaca un rol foarte important in metabolismul glucozei si carbohidratilor, descompunandu-i la nivel biochimic.

Cromul influenteaza metabolismul carbohidratilor, proteinelor si grasimilor, potentand efectul insulinei.

Poate ajuta la reducerea poftei de dulciuri, cauzata de oscilatia glicemiei. Astfel, poate spori eficienta curelor de slabire.

Printre alimentele care contin o cantitate ridicata de crom se numara drojdia, molustele, broccoli si preparatele din faina integrala. Este foarte important de stiut ca nu toate formele de crom pot fi absorbite la fel de usor.

Forma biologic-activa, de exemplu picolinatul de crom, poate fi absorbita si utilizata excelent, motiv pentru care o folosim in produsul Chromium Max 500.

Cromul ajuta la transferul glucozei din sange (zaharului din sange) in celule si pentru a fi folosit in procesele energetice pentru sintetizarea de grasime, carbohidrati si proteine.

Cromul poate fi important pentru cei cu diabet zaharat de tip I - pe acestia ii poate ajuta sa-si controleze glicemia si poate juca un rol in managementul diabetului instalat la varsta adulta.

Nivele scazute de crom pot sa determine o colesterolemie mare si un risc mai mare de a dezvolta boala coronariana ischemica. Suplimentele de crom pot creste colesterolul "bun" (HDL colesterol) si sa scada trigliceridele si nivelul total de colesterol la cei cu glicemie mare si diabet.

EFECT DE CONTROL AL APETITULUI

Cromul este un microelement esenţial, ceea ce inseamnă că organismul uman nu este capabil să il producă, putand fi obţinut numai din surse externe. Participă la metabolismul normal al glucidelor, proteinelor şi lipidelor şi contribuie la menţinerea unui nivel normal al glicemiei. Datorită acestui efect, poate preveni apariţia „poftei” de dulciuri, declanşată de fluctuaţia bruscă a nivelului glicemiei, şi astfel creşte eficacitatea dietelor de slăbit. Nu toate formele de crom sunt absorbite in organism, insă absorbţia şi utilizarea de către organism a compuşilor săi organici, precum picolinatul de crom, este excelentă.

Suplimentele de crom sunt promovate ca fiind de ajutor in dezvoltarea masei musculare si in arderea grasimii si in cresterea arderii de carbohidrati.

Prezentare: Flacon Chromium Max 500 cu 100 capsule.

Mod de administrare: 1 tableta pe zi sau conform recomandarilor

Chromium Max 500 compozitie/tableta:

Crom ...... 60 mcg.

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare