Xshape (90 capsule) Calivita

Calivita

136,33 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Xshape este un produs pe baza de aminoacizi, care, administrat in paralel cu o activitate fizica sustinuta, un mod sanatos de viata si o alimentatie sanatoasa, va ajuta atat la slabire dar si sa va tonifiati corpul. Xshape mai contine vitamine si picolinat de crom pentru eficacitate maxima.

Pentru cine recomandăm Xshape Calivita

 Persoanelor care caută un ajutor natural pentru a urma un regim alimentar de reducere a greutăţii corporale, in completarea unui stil de viaţă activ şi sănătos a unei alimentaţii adecvate.

 Celor care vor să-şi stimuleze metabolismul.

 În schimbarea stilului de viaţă şi pentru a facilita această schimbare.

 

Daca te hotarasti sa lupti cu kilogramele in plus, XShape, noul produs din gama CaliVita poate fi ajutorul de care ai nevoie!

XShape este cel mai nou membru al familiei de produse CaliVita destinate curelor de slabire. Substantele active din XShape sunt aminoacizii esentiali, vita­minele si picolinatul de crom.

XShape consumat in paralel cu un program adecvat de exercitii fizice, un mod sanatos de viata si o dieta sanatoasa, te poate ajuta sa iti cladesti un corp mai slab si mai ferm.

XShape contribuie la furnizarea unei cantitati adecvate de aminoacizi in organism, astfel ca putem evita pierderea masei musculare in timpul curelor de slabire.

Componentele XShape iau parte la producerea substantelor esentiale din organism, care pot sprijini eficient reducerea masei corporale.

Impreuna cu o alimen­tatie adecvata si cu un stil de viata activ si sanatos, XShape poate sprijini eficienta oricarei cure de slabire cu rezultate pe termen lung. Prin urmare, XShape poate fi consumat de toti cei care doresc sa slabeasca si sa isi mentina greutatea obtinuta, pe timp lung fara compromisuri.

Aminoacizii au un rol esential in organismul uman. Proteinele noastre sunt compuse, in mare parte, din aminoacizi, acestia fiind insa necesari şi pentru sinteza altor substanţe, de exemplu a unor hormoni.

Aminoacizii ajuta la mentinerea echilibrului acido-bazic si a numeroase functii din organism, printre care şi cea musculara.

In cazul scaderii in greutate fie prin o cura de slabire sau alta metoda, un aport adecvat de aminoacizi are o importanta deosebita.

Complexele de aminoacizi te pot ajuta sa NU pierzi din greutate prin pierderea apei din organism sau a masei musculare în timpul curelor de slabire!

Cromul - XShape contine crom, care, sprijinind efectele insulinei produse in organism, si poate influenta metabolismul carbohidratilor, proteinelor si grasimilor, reducand astfel pofta de dulciuri.

Picolinatul de crom este o legatura organica, ce ajuta la utilizarea mai buna a cromului in organism.

Vitaminele B din XShape sprijina metabolismul carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, in timp ce vitamina C, datorita efectelor sale antioxidante excelente, ne protejeaza celulele de efectele daunatoare ale radicalilor liberi.

Administrare XShape:

Se administreaza cate o capsula de XShape zilnic sau conform recomandarilor.

O capsula de XShape contine:

L-arginină - 136,6 mg

L-lizină - 133,2 mg

L-glutamină - 106,6 mg

L-ornitină - 77,0 mg

L-fenilaianină - 66,6 mg

L-carnitină - 50,0 mg

L-tirozină - 46,6 mg

Vitamina C - 33,3 mg

Niacină - 6.6 mg

Vitamina B6 - 1,0 mg

Crom (picolinat de crom) - 46,6 mcg

Vitamina B12 - 1,0 mcg

Prezentare: Flaconul Xshape contine 90 de capsule.

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare