Super Coenzima Q10 Plus (120 capsule) Calivita

Calivita

164,01 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Coenzima Q10 (cunoscută sub numele de ubichinonă) este o substanţă asemănătoare vitaminei E, dar cu proprietăţi antioxidante mai puternice.

Pentru cine recomandăm Super Coenzima Q10 Plus Calivita

 Cei cu vârsta peste 30 ani.

 Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense.

 Celor care duc un stil de viaţă stresant.

 Fumătorilor.

 Persoanelor care au un regim alimentar dezechilibrat.

 Celor care iau anumite medicamente împotriva colesterolului, medicamente de uz psihiatric, pentru controlarea ritmului cardiac sau pentru tratarea diabetului.

 Suferinzilor de tinitus

 Persoanelor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii inimii.

 Tuturor celor care doresc să îşi menţină tinereţea şi să ţină pasul cu stilul lor de viaţă.


Aceste capsule conţin ubichinonă (20 mg) şi alţi antioxidanţi esenţiali pentru procesele energetice ale celulelor. Se recomandă persoanelor de peste 35 de ani. 

 Coenzima Q10 (cunoscută sub numele de ubichinonă) este o substanţă asemănătoare vitaminei E, dar cu proprietăţi antioxidante mai puternice.

Acţionând pe post de catalizator în accelerarea şi reglarea reacţiilor biochimice, coenzima Q10 este esenţială pentru funcţionarea normală a acestor procese în organism.

Deficienţa coenzimei Q10 în organism poate conduce la dezechilibru energetic şi la diferite disfuncţii. O reducere cu doar 25% a nivelelor de coenzima Q10 poate declanşa apariţia unei serii întregi de boli.

Coenzima Q10 este sintetizată de organism, dar producerea acesteia scade după vârsta de 30 de ani. De aceea suplimentarea cu coenzima Q10 este importantă pentru persoanele peste 30 de ani.

Super CoQ10 Plus asigură in mod adecvat necesarul vostru de CoQ10, pe care l-am completat cu binecunoscutul trio de antioxidanţi: beta-caroten – vitamina E – seleniu.

Aceste trei ingrediente vă vor ajuta să vă imbunătăţi condiţia fizică, să fiţi plini de energie, să vă intăriţi inima şi sistemul imunitar, precum şi să vă menţineţi tinereţea.

Super CoQ10 Plus Ingrediente active/ capsulă:

Coenzima Q10 20,00 mg

Vitamina E 10,00 mg (10 U.I.)

Beta-caroten 0,60 mg (1000 U.I)

Seleniu 10,00 mcg

Mod de administrare: 3x1 capsule zilnic.

Atenţie!

A se păstra la loc uscat şi răcoros! Calitatea coenzimei Q10 pure scade la temperaturi ce depăşesc 35 °C. Femeile insărcinate şi mamele care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului inainte de a consuma acest produs.

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare