Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml) Calivita

Calivita

233,02 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Low deuterium OXY CRYSTAL este un produs Calivita de ultima generatie care contine oxigen si apa cu continut scazut de deuteriu, ceea ce ajuta la regenerarea rapida a celulelor.

 Pentru cine recomandăm Low DeuteOxy Crystal Calivita

Când doriţi să vă energizaţi organismul sau să vă îmbunătăţiţi condiţia fizică.

Când faceţi munci fizice grele sau practicaţi sistematic un sport.

Pe parcursul curelor de detoxificare şi curăţare.

Dacă sunteţi expuşi efectelor nocive ale civilizaţiei moderne.

Oxigenul şi apa, sunt indispensabile pentru. Cu ajutorul lor, organismul şi celulele isi  pot menţine sănătatea şi se pot regenera.

Viata Umana

 Din cauza risipei şi a poluării, apa potabilă este din ce în ce mai rară; cu toate acestea, ea este indispensabilă vieţii. Apa transportă diferiţi nutrienţi (vitamine, săruri minerale) la celule şi, printre multe altele, participă şi la procesele de respiraţie şi termoreglare.

 La fel ca apa, şi oxigenul ne este indispensabil.

Oxigenul ajută organismul să îşi refacă şi să îşi menţină un sistem imunitar puternic şi sănătos. In ultimii ani procentul de oxigen din aer este în continuă scădere, prin urmare obţinem o cantitate tot mai mică din acest element.

 O cantitate insuficientă de apă de băut, aerul poluat, un mod nesănătos de viaţă, dar şi stresul din societatea  zilelor noastre pot conduce la funcţionarea defectuoasă a organismului.

Low Deuterium Oxy Crystal de la Calivita este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurat magnetic, îmbogăţit cu oxigen stabilizat, care, datorită caracteristicilor sale, faciliteaza aprovizionarea cu oxigen a sângelui şi celulelor,  creşte performanţa organismului, induce o stare de bine şi ne creşte capacitatea de concentrare.

 

  Apa structurată magnetic are o densitate mai mare decât alte tipuri de apă. Poate creşte stabilitatea şi buna funcţionare a celulelor .

 

Oxigenul stabilizat îmbunătăţeşte aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimulează metabolismul, energizează corpul, stimulează absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante şi creşte performanţa sportivă.

 

Apa sărăcită în deuteriu încetineste procesul de diviziune celulară - „îmbătrânirea” corpului - şi reduce probabilitatea diviziunii celulare anormale. Consumul sistematic de apă sărăcită în deuteriu, îmbogăţită cu oxigen stabilizat, contribuie la detoxificarea organismului.

 

Mod de administrare:

Amestecaţi 10 picături într-un pahar de apă de 3 ori pe zi.

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare