Virago (90 capsule) Calivita

Calivita

137,52 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Virago Calivita, datorita compozitiei sale, ajuta la functionarea sanatoasa a sistemului imunitar. Virago contine extract din frunze de maslin, gheara matei, radacina de echinaceea, planta pau d'arco, fiind recomandat persoanelor care au nevoie de un sistem imunitar solid.

Pentru cine recomandăm Virago Calivita

 Persoanelor care sunt expuse frecvent situaţiilor in care sistemul imunitar are nevoie de ajutor.

 Celor care caută o protecţie imunitară mai complexă.

 Persoanelor care doresc să-şi pregătească sistemul imunitar sub forma unei cure urmate in lunile de toamnă.


Virago intervine eficient in functionarea sanatoasa si la capacitate maxima a sistemului imunitar. 

Plantele din Virago care, pe de o parte, contribuie la functionarea optima a  sistemului imunitar   (sistemul de aparare al organismului nostru, care,  daca functioneaza normal, neutralizeaza efectele agentilor patogeni), si, pe de alta parte, au  proprietati antibacteriene si antivirale.

Sistemul imunitar are un rol esential in apararea orga­nismului fata de diferite bo­li. Unele componente din san­ge si din sistemul limfatic au rolul de a alarma organismul in cazul in care depisteaza substante straine organismului sau celule bolnave (degenera­te).Atunci, daca sistemul imu­nitar functioneaza normal, or­ganismul se poate autoapara, distrugand eventualii intrusi.

Exista anumite substan­te active care stimuleaza sis­temul imunitar si protejeaza organismul uman impotriva bacteriilor si virusurilor.Acestea se gasesc in Virago:

Maslinul este cunoscut de foarte multa vreme, fiind mentionat pentru prima data in Biblie, apoi in noul Testament, unde era numit "copacul vietii". In practica insa, egiptenii au fost cei care au utilizat prima data frunzele maslinului, din care au extras uleiuri utilizate la mumificarea regilor lor. Mai tarziu, diferitele culturi au considerat ca maslinul poate fi mai bine utilizat pentru viata decat pentru moarte. Primele referiri "medicale" dateaza din 1854, cand frunzele de maslin s­-au folosit pentru combaterea febrei si a malariei.

Decenii mai tarziu, oamenii de stiinta au izolat din frunzele maslinului o seama de fitonutrienti, cum ar fi: polifenoli, flavonoide, flavonoli, carotenoide, oleuropein s.a. S-a constatat ca oleuropeina combate oboseala cronica si este energizant.

Unii fitonutrienti din compozitie stimuleaza producerea de enzime care confera organismului uman rezistenta impotriva unor agenti carcinogeni. Alte substante biologic-active au efect antioxidant, prevenind formarea de radicali liberi nocivi si incetinind procesele de imbatranire.

Lizina este un aminoacid care poate fi gasit in componenta a numeroase enzime. Pentru a se inmulti, virusul herpetic are nevoie de arginina pentru sinteza unei anumite enzime.Deoarece lizina se poate fixa in locul argininei, impiedica inmultirea, respectiv raspandirea virusului herpetic.

Echinaceea este una din cele mai cunoscute plante care stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Echinaceea fortifica sistemul imunitar mai ales impotriva agentilor patogeni prin stimularea formarii celulelor T. Contine unele din cele mai eficiente substante active pentru combaterea infectii lor virale si bacteriene.

Cat's claw (gheara matei) este o alta planta cu proprietati benefice pentru sanatate, originara din regiunile tropicale ale Americii de Sud. Are o traditie indelungata in medicina populara, triburile din Peru utilizandu-le de peste 2000 de ani pentru mentinerea starii de sanatate. 

Gheara matei contine numeroase substante biologic-active cu actiuni benefice: antioxidanti care impiedica actiunea distructiva a radicalilor liberi; substante antiinflamatoare; alcaloizi care cresc actiunea limfocitelor impotriva agentilor patogeni. Gheara matei este utilizata ca adjuvant al tratamentului medicamentos specific in: artrite, astm bronsic, ulcer gastric, diabet, infectii virale, tulburari menstruale, convalescenta, debilitate si pentru stimularea sistemului irnunitar, in general.

Zincul este componenta a numeroase enzime care intervin in diferite procese metabolice. Are un rol important in fortificarea sistemul imunitar prin cresterea capacitatii de aparare a organismului.

Pau D' Arco este originar din padurile din America de Sud. Utilizarea sa in medicina populara are o veche traditie. Este cunoscut pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative s.a. Contine numeroase minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, Bl, B2 ş.a.), fibre, precum si substante biologic-active.

Consumul acestor substante se recomanda persoanelor care doresc sa-si mentina starea de sanatate si sa-si fortifice sistemul imunitar.

Flaconul de Virago contine 90 de tablete.

Mod de administrare Virago: 1 tableta de 3 ori pe zi, sau conform recomandarilor.

Virago Compozitie/tableta:

Extract de frunze de maslin (std. 15% oleuropeina) ...... 80mg

Lizina ...... 80mg

Extract de gheara matei (std. 4% alcaloizi de oxiindoli) ...... 60mg

Pau D'arco (4:1) (std. 3% alcaloizi) ...... 30mg

Extract de radacina de Echinaceea (std. 3,5% echinacozide) ...... 25mg

Zinc ...... 10mg

Atentie!

Nu se recomanda pe perioada sarcinii si alaptarii!

Gheara matei nu trebuie utilizata impreuna cu imunosupresoare.

In caz de afectiuni ale sistemului digestiv sau daca aveti orice dubii, cereti sfatul medicului inainte de a incepe sa consumati produsul!

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare