Digest Ease - (100 tablete) Calivita

Calivita

87,38 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Digest Ease contine substante active si anume enzime naturale pentru digestie care ajuta la utilizarea nutrientilor.

 Pentru cine recomandăm Digest Ease Calivita

 Persoanelor care doresc să ofere un suport suplimentar sistemului digestiv.

 În cazul consumului frecvent de alimente care balonează şi pentru problemele asociate balonării.

 În cazul problemelor asociate digestiei.

 

- enzime digestive (pentru vegetarieni)

Dupa consumul de alimente, un organism sanatos incepe imediat sa descompuna alimentele in nutrienti care pot fi utilizati.

Carbohidratii, proteinele si grasimile digerabile sunt descumpusi, in continuare, in constituenti de baza care pot fi absorbitisi utilizati excelent de organism.

Dar asta e o situatie ideala, fiindca in ziua de azi, cu ritmul sau extrem de alert, aceste procese metabolice sunt impiedicate de mai multi factori. In plus, cu siguranta ati simtit cat de greu va poate cadea o cina copioasa.

Obiceiurile alimentare proaste, dar si o alimentatie neechilibrata (la ore si cantitati neadecvate) incarca si mai mult sistemul digestiv.

Efectul poate fi intensificat de alti factori ca stresulm aditivii alimentari ce pot incetini digestia si absorbtia nutrientilor.

Enzimele sunt corelate intotdeauna cu digestie buna. Fara enzime, digestia alimentelor consumate nu s-ar putea realiza si organismul nu ar putea utiliza nutrientii. Cu enzime, alimentele sunt descompuse, punand la dispozitia orgasnimului toate pricipiile nutritive continute.

Odata cu inaintarea in varsta, problemele digestive sunt din ce in ce mai frecvente.Aceasta nu este o noutate, deoarece imbatranirea este insotita pe langa multe alte simptome si de o diminuare a functiilor digestive. Motivele pot fi diverse, de exemplu scaderea capacitatii de masticatie, epuizarea sau inflamarea glandelor producatoare de enzime.

Tulburarile digestive sunt insotite de simptome neplacute si pot duce chiar la afectiuni severe. In faza de debut, tulburarile digestive se manifesta prin balonari frecvente, adica acumularea de gaze intestinale. Aceasta poate fi urmata de diaree sau constipatie.

Ca rezultat al tulburarilor digestive si absorbtiei deficitare apar scaderea ponderala, slabiciunea, starea generala de disconfort, precum si slabirea sistemului imunitar.

Desigur, tulburarile digestive nu apar doar la varste inaintate. Ele pot surveni in orice perioada a vietii, fiind influentate de factori constitutionali.

Digestia fiind o parte integranta a metabolismului joaca un dublu rol. Pe de o parte, prin descompunerea substantelor complexe care ajung in organism din alimente se genereaza molecule simple, care pot fi absorbite si sunt necesare pentru dezvoltare si producere de energie.

Pe de alta parte, in cadrul sistemului de aparare, distruge agentii patogeni (cu ajutorul acidului gastric) si impiedica absorbtia moleculelor specifice regnului vegetal sau animal care se gasesc in alimentele ingerate si care ar putea declansa anumite reactii imune.

O parte dintre enzime participante la digestie sunt secretate de pancreas si o alta parte din enzime de mucoasa intestinala.

Tulburarile digestive deja aparute pot fi remediate cel mai usor prin administrarea de enzime digestive. In acest scop, multe produse de piata incorporeaza enzime extrase de la animale. Unii pacienti considera insa aceste enzime dezgustatoare, iar la altii apar efecte secundare nedorite.

A fost creata, totusi, o solutie superioara prin aparitia preparatelor enzimatice moderne de origine vegetala, care in plus faciliteaza digestia unei mai mari varietati de alimente chiar a unor alimente pe care organismul uman nu este capabil sa le digere, desi ar fi necesar.

Printre acestea se numara si celuloza, care intra in compozitia peretelui celulelor vegetale si care poate cauza flatulenta, in general cand hrana nu este bine mestecata.

Complexul de enzime din Digest Ease este produs de ciuperca numita Aspergillus Oryzae si actioneaza atat in mediu acid, cat si alcalin (pH = 3 8).

Digesti Ease are activitate proteazica, amilazica, lactazica, lipazica, celulazica, pectinazica si nucleazica, de-a lungul intregului tract digestiv. Faciliteaza atat digestia nutrientilor de origine animala dar inspecial a celor de origine vegetala.

Flaconul Digest Ease contine 100 tablete.

Mod de administrare: 1 tableta zilnic in timpul mesei.

Compozitia/tableta:

Complex de enzime fungice Digezyme ... 100mg

Alfa-amilaza minim ... 2400 U

Activitate proteolitica min. ... 6000 U

Activitate lactazica min. ... 400 U

Activitate lipolitica min. ... 100 U

Amilomaltoza min. ... 50 U

Activitate celulolitica min. ... 25 U

Atentie!

In cazul unor tulburari gastro-intestinale (ex. ulcere), consultati medicul inainte de a utiliza produsul Digest Ease.

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare