Smokerade (90 tablete) Calivita

Calivita

90,04 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Smokerade este un produs natural deosebit, care sprijina organismul in distrugerea celulelor degenerate aparute in urma proceselor oxidative cauzate de fumat. Smokerade este recomandat atat fumatorilor activi, cat si pasivi, precum si in perioadele in care incercati sa renuntati la fumat. 

Pentru cine recomandăm Smokerade Calivita

 Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor al căror organism este agresat zilnic de poluarea mediului inconjurător, produsul contribuind la protecţia celulelor şi in special la cea a sistemului respirator.

 Tuturor, pentru a stimula metabolismul şi a ajuta la detoxifiere şi eliminarea substanţelor nocive.

 Persoanelor care doresc să sprijine funcţionarea normală a sistemului cardiovascular şi să stimuleze circulaţia sangvină normală.

 Persoanelor care doresc să incetinească procesul de imbătranire a celulelor.


Daca fumati, stiti cu siguranta ca cel mai bine ar fi sa renuntati! 

Smokerade este un produs antioxidant remarcabil, cu o compozitie complexa, care participa la blocarea efectelor oxidative daunatoare ale fumatului si la protectia celulelor si a tesuturilor.

Pana in prezent, in fumul de tigara au fost detectate aproximativ 4000 de substante diferite. Pericolele cele mai mari ale fumatului pentru sanatate sunt reprezentate de radicalii liberi si de cele peste 40 de substante carcinogene gasite in fumul de tigara.

In timpul fumatului, pe langa aceste substante daunatoare, cantitati semnificative de monoxid de carbon pantrund in organism. Monoxidul de carbon se leaga de o suta de ori mai puternic de hemoglobina (care transporta oxigen) decat oxigenul, fiind foarte toxic chiar si in concentratii scazute!

Smokerade contine extract natural din ardei Chayenne

Unul din factorii cei mai nocivi la adresa sanatatii il constituie fumatul. Daca nu suntem in stare sa renuntam la fumat, atunci putem reduce efectele sale nocive cu ajutorul urmatoarelor substante active: extractul de ardei rosu Cayenne, care amelioreaza simptomele tipice ale aparatului respirator si protejeaza celulele in vederea producerii de energie; acidul elagic din fructe si ceai verde are efect detoxifiant si protector celular.

Antioxidantii: vitaminele C si E, microelementele zincseleniu si polifenolii din ceaiul verde, care actioneaza sinergic, protejand vasele sanguine, plamanii, inima, stomacul, vezica urinara si hemoglobina fata de substantele nocive.

Sunteti fumator? Daca DA, probabil stiti ca cel mai bine ar fi sa renuntati la acest viciu, pentru a va mentine sanatatea.

In cazul in care nu vreti sa faceti un asemenea "sacrificiu", ar trebui macar sa intreprindeti ceva pentru a va proteja organismul de efectele negative ale fumatului.

Atat fumatorilor activi, cat si celor pasivi, le oferim un supliment alimentar special: Smokerade!

 Daca sunteti fumator inrait, care aprinde tigara dupa tigara, trebuie sa stiti ca acest produs diminueaza dependenta de nicotina si efectele nocive ale fumatului in general. 

Daca sunteti fumator moderat sau traiti si munciti langa un fumator, adica faceti parte din categoria fumatorilor pasivi, aparitia pe piata a acestui produs este si mai imbucuratoare, deoarece Smokerade neutralizează aproape in intregime efectele negative ale fumatului moderat sau pasiv.

Smokerade contine extract natural din ceai verde

Dupa cum se stie, fumatul unei tigari genereaza formarea in organism de radicali liberi si compusi aromatici policiclici (ca, de exemplu, benzpirenul). Pe langa acestea, prin fumat ajung in organism mari cantitati de monoxid de carbon (o adevarata  otrava pentru sange si tesuturi) si cadmiu (nefro toxic).

 Vitaminele C, E, coenzima Q 10, zincul (activator al superoxid-dismutazei) si seleniul (stimulator al glutationperoxidazei) sunt antioxidanti extrem de eficienti, care protejeaza organismul, prin actiunea lor sinergica.

Impreuna, aceste substante reduc efectele nocive ale fumatului asupra vaselor sanguine, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si asupra schimburilor de oxigen din sange. Extractul de ardei rosu ajuta la desfasurarea normala a proceselor sistemului respirator.

Acidul elagic, gasit de obicei in fructe si ceai verde; are un continut ridicat de polifenoli, actionand impotriva substantelor care pericliteaza sanatatea vaselor de sange, a plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si hemoglobinei. 

Toate aceste substante bioactive sunt benefice atat in afectiunile acute, cat si in afectiunile cronice ale cailor respiratorii superioare.

Smokerade contine extract natural din Rodie

Prezentare: Flaconul de Smokerade contine 90 tablete.

Mod de administrare: 1 tableta de 3 ori pe zi.

Smokerade compozitie/tableta:

Ardei rosu Cayenne ...... 300mg;

Vitamina C ..................... 60mg;

Vitamina E ...................... 10mg;

Extract de rodie .............. 5mg;

Zinc ................................. 5mg;

Extract de ceai verde ...... 5mg;

Coenzima Q10 ................. 2,5mg;

Seleniu ............................. 20mcg;

Recenzii

Adauga un comentariu

Infant Formula (60 ML) Calivita

Infant Formula (60 ML) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare