Infant Formula (60 ML) Calivita

Calivita

61,05 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Infant Formula, un complex de multivitamine special conceput pentru bebeluşi şi copii de vârstă mică, este uşor de administrat, are un gust plăcut şi se absoarbe în mod eficient datorită formei sale lichide.

xista vreo comoara mai mare decat sanatatea copilului?

In cazul bebelusilor, aportul unor nutrienti - vitamine si minerale - in cantitati corespunzatoare este chiar mai important decat in cazul adultilor.

Insuficienta acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveste sanatatea, influentand in mare masura atat dezvoltarea, cat si viata de adult de apoi.

O perioada extrem de importanta din viata unui copil este cea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste armonios, va invata usor si repede si se va simti mult mai bine.

In general, mamelor le este foarte greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine şi minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate intensiv, iar continutul lor de vitamine si minerale e foarte scazut.


 Pentru cine recomandam Infant Formula?

Bebeluşilor şi copiilor de vârstă mică pentru consumul zilnic, care le asigură vitaminele necesare unei creşteri sănătoase, precum şi dezvoltării fizice şi psihice.

Infant formula e un produs cu multivitamine pentru copii sub 6 ani.

In unele situatii, alimentatia copiilor nu contine cantitatea adecvata de nutrienti. In astfel de cazuri, Infant formula este de mare ajutor. Infant formula e excelent pentru organismul aflat in dezvoltare.

Vitaminele sunt esentiale pentru cresterea si dezvoltarea normala a sugarului, iar o mamica precauta trebuie sa ii ofere bebelusului ei o alimentatie echilibrata.

Necesarul de vitamine e foarte crescut la sugari, deoarece, in timpul cresterii, metabolismul copiilor e extrem de activ. Un aport insuficient de vitamine poate determina modificari de dezvoltare ireversibile.

Polivitaminele produse din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor sugarilor. Iata  cateva detalii despre natura si compozitia acestor suplimente alimentare. 

Vitamina A se extrage din uleiul de peste, vitamina E din ulei de plante, iar vitaminele B si C, foarte importante pentru cresterea şi dezvoltarea sugarului, au, de asemenea, au provenienta naturala.


Ştiaţi că: Cercetătorii au descoperit că în SUA pe parcursul unui an, jumătate din părinţi au trebuit să lipsească de la serviciu pentru a avea grijă de copiii lor bolnavi, iar o treime dintre aceştia susţin că nu au suficient concediu plătit pentru acest lucru.

Observatie: Daca puteti alapta, folositi Infant formula dupa ce bebelusul implineste 6 luni.

Infant formula nu inlocuieste o alimentatie echilibrata si diversificata.

Daca se consuma Infant formula pe o perioada indelungata cereti sfatul medicului.

Avand in vedere procesarea intensa a alimentelor, care in acest fel isi pierd foarte mult din continutul in nutrienti, Calivitaa conceput un supliment special pentru femeile care alapteaza, pentru a-si putea completa necesarul de multivitamine si minerale:New Life Multivitamin.

Mod de administrare Infant Formula: 1 ml zilnic in timpul meselor.


Continutul de vitamine al Infant Formula per portie (1ml):

Vitamina C - 35mg

Vitamina B3 - 8mg

Vitamina E - 4 U.I.

Acid Pantotenic - 3mg

Vitamina B2 -0.6mg

Vitamina B1 -0.5mg

Vitamina B6 - 0.4mg

Vitamina A - 400mcg

Vitamina B12 - 0.5mcg

* infant formula este un produs lichid usor de administrat placut la gust si cu absorbtie rapida in organismul copilului.

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare