Arginine Plus (100 tablete) Calivita

Calivita

109,73 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Arginina este un aminoacid cu numeroase efecte benefice asupra organismului. Arginina participa la procesul de detoxifiere al ficatului, dar este foarte eficienta si in stimularea performantei sportive in cazul sportivilor de performanta.

Pentru cine recomandăm Arginine Plus Calivita

 Sportivilor şi culturiştilor, pentru că poate stimula fluxul de oxigen şi nutrienţi, creşterea şi regenerarea masei musculare.

 Persoanelor care efectuează munci fizice grele.

 Stimulează sinteza proteinelor şi secreţia hormonilor de creştere şi a insulinei.

 Datorită efectului său vasodilatator, contribuie la protecţia sistemului cardiovascular.

 Ajută la realizarea procesului de detoxifiere.

 Poate stimula creşterea performanţelor sexuale.

 

Arginina este un aminoacid natural produs de corpul nostru care intra in compozitia proteinelor. Arginina este folosita tot mai des, datorita efectelor sale benefice. Arginina ajuta la dilatarea vaselor de sange, dar si la procesul de detoxifiere al organismului, sportivii folosindu-l pe scara larga.

Alimentele consumate zilnic, lactate, carne si fibre contin cantitati variabile de arginina. Arginina, pe langa faptul ca hraneste organismul, are si numeroase alte efecte benefice.

Monoxidul de azot din corpul uman este produs de arginina. Monoxidul de azot dilata vasele de sange mentinand circulatia sanguina normala. De asemenea faciliteaza fluxul sanguin catre celule, asigurand furnizarea de nutrienti si oxigen, dar in acelasi timp crescand si nivelul energetic al organismului.

Arginina participa la sinteza proteinelor, dar si la secretia hormonului de crestere si a insulinei. In cazul sportivilor arginina este consumata pentru efectul de crestere al masei musculare.

Arginina ajuta in procesele de detoxifiere, deoarece dezintegreaza substantele reziduale aparute in timpul metabolismului. Arginina este de asemenea substanta din care se formeaza creatina, principala molecula de energie a organismului.

Arginine Plus, contine si oligoelemente, mangan, cobalt, cu rol de stimulare a enzimelor care participa la eliminarea amoniacului si a altor toxine produse in urma metabolismului proteinelor.

 In efort fizic intens si sustinut, dezintegrarea aminoacizilor din muschi creste, ceea ce are ca rezultat un nivel ridicat de amoniac in sange, accelerand eliminarea amoniacului, arginina sprijina performanta fizica. Arginina este un precursor al creatinei care stocheaza energie in tesutul muscular.

Flaconul de Arginina Plus contine 100 de tablete.

O tableta de Arginina Plus contine:

L-arginina ...... 500mg

Acid alfa-cetoglutaric ...... 50mg

Mangan ...... 600mcg

Mod de administrare: 1 tableta zilnic sau conform recomandarilor

Atentie!

Nu se recomanda diabeticilor deoarece afecteaza secretia de insulina.

Nu se recomanda in timpul sarcinii si alaptarii.

Persoanele care consuma medicamente pentru reglarea tensiunii arteriale, diuretice, anticoagulante, trebuie sa consulte medicul inainte de administrarea Arginina Plus.

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare