Culevit (180 tablete) Calivita

Calivita

185,95 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Arginina şi alţi aminoacizi au efect hepatoprotector. Ajută ficatul în funcţia sa de detoxifiere şi joacă un rol important în neutralizarea metaboliţilor toxici rezultaţi din procesele metabolice.

Pentru cine recomandăm Culevit Calivita?

 Pentru a ajuta la regenerarea celulelor corpului.

 În perioada de convalescenţă ce urmează după intervenţii chirurgicale, răni şi boli grave.

 În cazul cancerului, ca tratament complementar, cu acordul medicului.

 

Celulele sănătoase utilizează din moleculele de nutrienţi cantitatea care le acoperă necesităţile.

Organismul - recunoscându-le - declanşează mecanismul de auto-anihilare a acestora, prin eliberarea permanentă în sânge a moleculelor de nutrienţi. Conform teoriei dr.KulcsarGyula , descoperitorul Culevit, la acest sistem de apărare participă 16 molecule diferite de nutrienţi. După "înghiţirea" acestormolecule de către celulele bolnave, se declanşează mecanismul de autodistrugere a celulelor. 

Suferiţi de o afecţiune gravă?

 

Aceasta poate fi o boală a ficatului, cauzată de unele substanţe nocive, de consumul îndelungat de medicamente, de consumul exagerat de alcool sau de viroze. Deoarece semnele clinice apar doar într-un stadiu avansat, cu toate că afectarea ficatului începe cu mult înainte, merită să începeţi din timp o cură cu aminoacizi.
În zilele noastre, populaţia globului se teme mai ales de bolile tumorale. Cu ajutorul anumitor suplimente alimentare, putem stimula capacitatea proprie de apărare a organismului, învingând boala.

Arginina şi alţi aminoacizi din Culevit au efect hepatoprotector. Ajută ficatul în funcţia sa de detoxifiere şi joacă un rol important în neutralizarea metaboliţilor toxici rezultaţi din procesele metabolice. Arginina este o substanţă activă care stimulează potenţa.

PREVENIREA MULTIPLICĂRII ANORMALE A CELULELOR

Culevit este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate semnificativă de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate avand o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului in cazuri de boli grave, sănătate slăbită, pierdere in greutate şi o stare generală proastă. Culevitpoate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor şi poate sprijini mecanismul de apărare anticancer al organismului.

Culevit Ingrediente active/ tabletă:

Arginină 78.39 mg

Fenilalanină 33.04 mg

Histidină 31.03 mg

Vitamina C 30.00 mg

Metionină 29.84 mg

Acid malic 23.47 mg

Triptofan 15.32 mg

Adenină 2.26 mg

Tirozină 1.27 mg

Vitamina B6 1.00 mg

Vitamina B2 0.80 mg

Biotină 0.03 mg

 

Mod de administrare Culevit:

Culevit se poate administra 3x2 tablete zilnic sau conform recomandarilor.

  Observaţie:

In cazul in care sunteţi alergic la vreunul dintre ingredientele active sau aditivi, nu folosiţi acest produs! Datorită conţinutului său de fenilalanină, nu poate fi administrat pacienţilor suferinzi de fenilcetonurie. Nu este recomandat pacienţilor care necesită dializă renală (tratament pentru rinichi pe cale artificială) şi celor care suferă de funcţionarea defectuoasă a ficatului. Dacă suferiţi de tumori canceroase secretoare de serotonină, nu folosiţi acest produs! In cazul in care aveţi cunoştinţă de existenţa unei funcţionări defectuoase grave a ficatului sau rinichilor, cereţi sfatul medicului inainte de a incepe folosirea acestor tablete. In cazul existenţei unui ulcer gastric sau duodenal, administrarea tabletelor de Culevit se face pe baza evaluării medicale individuale.

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare