Natural HGH (90 tablete) Calivita

Calivita

128,35 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Natural HGH este un produs Calivita 100% natural. Natural HGH NU CONTINE hormoni de crestere sintetici. Natural HGH contine doar ingrediente naturale, de cea mai inalta calitate care stimuleaza secretia naturala de hormoni de crestere din organism.

Pentru cine recomandăm Natural HGH Calivita

 Persoanelor care efectuează cu regularitate activităţi fizice.

 Sportivilor, datorită efectelor pozitive pe care le are asupra dezvoltării muşchilor.

 Vârtsnicilor, pentru a preveni degradarea muşchilor datorată proceselor fiziologice naturale.

 

Dupa varsta de treizeci de ani, secretia de hormoni de crestere (HGH -engl. Human Growth Hormone) scade treptat. Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut „fugi sau luptă“, cand secretia de hormoni de crestere creste brusc, in cazul stresului cronic are loc exact contrariul.

Astazi, aproape toata lumea traieste si munceste sub un anumit tip de stres. De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al acestor hormoni de crestere nu mai sunt suficiente. In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea de hormoni de crestere inceteaza aproape complet.

Pe masura ce nivelul de hormoni de crestere scade, se modifica si functionarea organismului: se reduce masa musculara, se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului, slabesc diferitele raspunsuri ale sistemului imunitar, scade pofta de mancare, rinichii functionează mai putin eficient.

Cea mai buna solutie este sa stimulam organismul sa secrete intr-o cantitate mai mare hormoni de crestere!

Acest lucru poate fi facut cu ajutorul Natural HGH, un produs revolutionar care stimuleaza in mod natural secretia acestor hormoni de crestere.

Acest produs complex, preparat din substante nutritive naturale, stimuleaza, prin intermediul unor mecanisme eficiente, secretia interna a hormonului natural de crestere (eliberarea endogena).

Insa acest produs minunat, de o calitate deosebita, preparat din substante naturale, a fost intampinat de consumatori cu o anumita reticenta. Si nu intamplator, caci administrarea artificiala de hormoni de crestere poate avea consecinte deosebit de nocive.

Natural HGH Support NU CONTINE HORMONI DE CRESTERE SINTETICI !!!

Acest produs contine substante nutritive care stimuleaza secretia hormonilor de crestere importanti. Printre acestea se numara aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina si glutamina), neurotransmitatorul numit acid gama-amino butiric (GABA), care actioneaza sinergic cu vitamina B6, vitamina C, chelatat de crom, lecitina si extract de Vicia Faba Major.

Aminoacizii si GABA stimuleaza intr-un mod complex secretia si inmagazinarea de hormoni de crestere de catre hipotalamus si glanda pituitara. La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somatocrinina, factor de crestere inrudit cu insulina – ILGF-1, somatomedina etc.).

Vitamina B6 si vitamina C sensibilizeaza receptorii periferici de hormoni de crestere din tesuturile corespunzatoare, care astfel sunt capabili sa lege o cantitate mai mare de hormoni de crestere. Pe langa nenumaratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom si lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sange si stimuleaza eliberarea hormoni de crestere (care este cu atat mai puternica cu cat este mai scazut nivelul colesterolului din sange).

In plus, lecitina eficientizeaza efectul anabolizant al acestor hormoni de crestere si al insulinei, creste puterea fizică si ajuta la transformarea glicogenului din muschi intr-o substanta stimulanta.

Boabele de Vicia Faba contin o cantitate semnificativa de L-DOPA si stimuleaza la fel de puternic secretia de HGH de catre glanda pituitara ca si hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina. Nutrientii enumerati sunt eficienti si luati separat, insa impreuna fac posibila secretia periodica a hormonului si stimuleaza intr-un mod deosebit de eficient eliberarea de hormoni de crestere in fluxul sanguin in perioadele de repaus, noaptea sau ziua.

Sub efectul acestor nutrienti, secretia hormonului de crestere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o ora si jumatate dupa adormire.

Produsul trebuie administrat intotdeauna pe stomacul gol!

Cum ajuta Natural HGH Support organismul ?

Se stie ca nivelul de hormoni de crestere scade natural o data cu inaintarea in varsta. Daca suplimentam alimentatia cu aminoacizii, vitaminele si mineralele care se gasesc in Natural HGH Support si care stimuleaza secretia interna naturala a acestor hormoni de crestere, nivelul de HGH produs in organism il poate atinge pe cel din tinerete.

Cum actioneaza Natural HGH?

Natural HGH Support este un produs modern monitorizat, care stimuleaza in mod adecvat secretia si eliberarea hormonului de crestere natural uman. Hormonul de crestere de origine naturala are un efect deosebit de benefic pentru organism, fara efecte secundare si, in acelasi timp, nu este considerat substanta dopanta.

Atentie!

Natural HGH Support trebuie consumat intotdeauna pe stomacul gol!

Produsul nu este recomandat persoanelor sub 25 de ani, diabeticilor, sau celor cu dereglari hormonale.

Flaconul de Natural HGH contine 90 tablete.

O tableta Natural HGH contine:

Piroglutamat de L-arginina ... 133,33mg

L-lizina HCI ... 100mg

L-Glutamina ... 100mg

Extract de Vicia faba major ... 83.33mg

L-ornitina HCI ... 66,66mg

Lecitina ... 61,66mg

Vitamina C ... 40mg

GABA ... 33.33mg

L-glicina ... 16,66mg

Vitamina B6 .. 2mg

Crom ... 4mcg

Mod de administrare:

- 3 tablete, cu o ora inainte de culcare

- pentru sportivi: 3x2 tablete pe zi.

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare