Shark Aid (90 capsule) Calivita

Calivita

144,04 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Cartilaj de rechin are  rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos, datorita compozitiei bogate in calciu si fosfor.

 Pentru cine recomandăm Shark Aid Calivita?

 Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice, pentru a ameliora efectele dăunătoare ale efortului intens asupra cartilajelor.

 Vârstnicilor, pentru a contribui la funcţionarea sănătoasă a cartilajelor şi condificarea (formarea cartilajelor) adecvată.

 Ca adjuvant în tratamentul artritei reumatoide.


Preparatele din cartilaj de rechin se remarcă îndeosebi prin calităţile demonstrate în tratamentul reumatismului şi cancerului, datorate capacităţii sale de stimulare a sistemului imunitar.

Proprietăţile remineralizante, antimicrobiene şi antiinflamatoare recomandă tratamentul cu cartilaj de rechin pentru îmbunătăţirea sistemului imunitar şi pentru tratarea bolilor degenerative.

Adjuvant pentru reumatism

Cercetările recente au demonstrat că terapia cu preparate pe bază de cartilaj de rechin reduce în scurt timp (în două-trei săptămâni) inflamaţiile şi atenuează durerile specifice artritei. De asemenea, acest tratament ajută la creşterea mobilităţii articulaţiilor afectate de reumatism. Cercetătorii francezi şi belgieni au adus dovezi că, în urma tratamentului, durerile provocate de bolile reumatice la populaţia vârstnică au scăzut în intensitate mai rapid decât în cazul unor tratamente obişnuite.

Un cercetător atent la beneficiile remediului cu cartilaj, dr. William Lane de la Universitatea din New Jersey, care este şi pionierul acestui tratament, a testat eficienţa leacului şi pentru alte afecţiuni cronice precum psoriazisul, retinopatia diabetică, traumatismele osteoarticulare şi bolile autoimune.

Împiedică dezvoltarea tumorilor

Dr. William Lane dezvăluie în cartea sa „Rechinii nu se îmbolnăvesc niciodată de cancer", publicată în anul 1993, explicaţia multiplelor beneficii ale cartilajului de rechin în patologia umană.

Spre deosebire de majoritatea peştilor, rechinul nu se îmbolnăveşte niciodată de cancer, iar rănile lui se vindecă foarte repede şi nu se infectează. Pentru că rechinii au o morfologie nemodificată de mai bine de 400 de milioane de ani, cum spun specialiştii, este un motiv în plus pentru continuarea cercetărilor asupra acestui extras.

Ţesutul cartilaginos al rechinilor este unul dintre puţinele care nu sunt vascularizate, iar misterul îl reprezintă cantitatea impresionantă de proteine antiangiogenetice, care suprimă apariţia noilor vase sanguine, surse de hrană pentru tumorile canceroase. Aceste proteine s-au dovedit eficiente şi în cazul tumorilor umane.

Administrarea cartilajului de rechin inhibă dezvoltarea acestora. Reduce efectele ­traumatismelor musculare Specialiştii au ajuns la concluzia că tratamentul cu cartilaj de rechin reduce efectele traumatismelor musculare şi articulare şi, de aceea, este recomandat mai ales sportivilor care au suferit diverse accidente în timpul competiţiilor.

Mai mult, un astfel de tratament este indicat, de asemenea, pentru prevenirea osteoporozei şi pentru creşterea imunităţii generale a organismului.

Despre cartilajul de rechin - Rechinii există pe Terra de peste 400 de milioane de ani, având o morfologie nemodificată. Au un sistem imunitar puternic şi eficient.

Rănile lor se vindecă repede. 99% dintre peşti se pot îmbolnăvi de cancer, în schimb, organismul rechinilor împiedică întotdeauna dezvoltarea formaţiunilor tumorale. Organismul lor este lipsit de oase, fiind constituit doar din cartilaje.

Acestea conţin o proteină ce inhibă dezvoltarea reţelei sanguine care asigură nutriţia tumorilor şi, deci, proliferarea lor. Glucidele din cartilajul de rechin au efect imunomodulator şi antiinflamator.

Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Atentie:

- Nu este recomandat gravidelor, copiilor in crestere, inainte si dupa operatii (o luna), la fracturi recente (decat dupa cel putin 2 luni).

- Nu se asociaza cu produsul Culevit.

Mod de administrare Cartilaj de rechin shark aid: 2 capsule de 3 ori pe zi sau conform recomandarilor.

O tableta de Shark Aid contine:

Cartilaj de rechin (puritate 100%) - 750 mg.

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare