Strong Bones (250 capsule) Calivita

Calivita

121,83 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Strong Bones bogat in calciu si magneziu.

Calciul şi magneziul sunt minerale indispensabile organismului, necesare păstrării sănătăţii oaselor şi a danturii, funcţionării optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos şi a musculaturii.

  Pentru cine recomandăm Strong Bones?

 Persoanelor care nu beau lapte sau nu consumă produse lactate.

 Fumătorilor sau celor care consumă cafea în mod frecvent.

 Persoanelor care duc un stil din viaţă din care lipseşte mişcarea fizică.

 Tinerilor care doresc să dobândească o densitate osoasă cat mai ridicată cu putinţă.

 Persoanelor de vârstă mijlocie, pentru menţinerea masei osoase.

 Vârstnicilor, pentru a încetini procesul de deteriorare a oaselor.

Simptomele deficienţei de calciu pot include: crampe sau dureri musculare, unghii sfăramicioase, dinţi slabi şi cariaţi, fracturi frecvente ale oaselor şi probleme metabolice. In cazurile mai grave, scăderea lentă şi graduală a nivelui de calciu din organism poate conduce la apariţia osteoporozei.

V-aţi dori să puteţi evita osteoporoza? În acest caz, în scop preventiv, puteţi începe să consumaţi suplimente alimentare cu calciu si magneziuStrong Bones,  încă înainte de vârsta de 30 de ani. Nu degeaba osteoporoza este considerată o boală "mută", deoarece este insidioasă şi îndelungată, atacă pe neaşteptate şi o observăm abia atunci când este prea târziu: oasele s-au subţiat, rarefiat şi se fracturează uşor. Osteoporoza poate fi evitată dacă organismului i se asigură în mod constant cantitatea necesară de calciu şi magneziu.

Calciul este substanţa minerală responsabilă de rezistenţa şi sănătatea oaselor. Însă acesta fortifică nu numai oasele, ci şi dantura. Absenţa calciului poate cauza rahitism, osteomalacie, osteoporoză şi carii dentare. Deoarece cantitatea necesară de calciu nu se poate asigura numai din alimente, se recomandă aportul acestuia şi prin suplimentele alimentare. Necesarul de calciu al femeilor este mai mare după naştere şi la menopauză, de aceea este nevoie de o suplimentare crescută.

Magneziul este indispensabil funcţionării eficiente a sistemului nervos, a muşchilor şi a numeroase enzime. Participă la funcţionarea a mai mult de 300 de enzime vitale, având astfel un rol însemnat în metabolismul glucidelor, lipidelor, acizilor nucleici şi proteinelor, precum şi în procesele de energogeneză. Magneziul scade riscul formării calculilor renali şi biliari cu conţinut de calciu. Este necesar şi pentru asimilarea calciului. Raportul dintre cele două minerale este deosebit de important şi este ideal în proporţia de 2:1.

Organismul nostru nu are capacitatea de a produce calciu şi magneziu, dar aceste minerale sunt esenţiale pentru menţinerea structurii sănătoase a oaselor, dinţilor şi pentru realizarea funcţiilor musculare normale ale organismului. Capsulele Strong Bones conţin aceste două oligoelemente in proporţia ideală, aceea de 2:1, contribuind astfel la sănătatea dumneavostră.

Strong Bones 250 Calivita Ingrediente active/ capsulă:

Calciu 300 mg

Magneziu 150 mg

 

Mod de administrare Strong bones: 3x1 capsule zilnic sau conform recomandărilor.

 De ce să alegeţi produsele Calivita?

Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.

 Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai îmaltă calitate.

 Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.

 Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.planta rhodiola rosea extract rhodiolin calivita

 Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.

 Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.

 Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration).

 Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

 

Atenţie!

 In cazul administrării prelungite a unor cantităţi mari de calciu, cereţi sfatul medicului.

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare