Liver Aid (100 tablete) Calivita

Calivita

186,47 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Liver Aid este un produs natural ce contine Silimarina, aminoacizi si minerale foarte eficiente pentru detoxifiere a ficatului.

Liver Aid ajuta la regenerarea celulara a ficatului si la protectia impotriva factorilor nocivi exteriori.

 Pentru cine recomandăm Liver Aid Calivita

 Persoanelor care iau medicamente ce pot afecta ficatul.

 Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate alcoolului.

 Ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor hepatice datorate virusurilor.

 Persoanelor care sunt expuse unor substanţe în timpul serviciului, care presupun solicitarea extremă a funcţiei de detoxifiere a ficatului.

 Ameliorarea sau normalizarea transaminazelor la persoanele cu hepatită, steatoză hepatică

 Îmbunătățirea funcției ficatului în hepatitele virale sau alcoolice

 Creșterea imunității, datorită silimarinei din semințele de armurariu


Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului. Ficatul unui adult cantareste aproximativ 2-2,5 kilograme.

Stiati ca ficatul poate functiona chiar si atunci cand chiar si 90% dintre celulele lui sunt afectate?

Imaginati-va ca ficatul se poate regenera in cateva saptamani, chiar si daca o parte din el a fost extirpata printr-o interventie chirurgicala.

Cu toate acestea, ficatul poate fi afectat de toxine puternice, asa cum sunt alcoolul medicamentele, sau de virusurile hepatitice B si C.

Alimentatia nesanatoasa, stilul de viata dezechilibrat sunt de asemenea factori care nu fac bine sanatatii ficatului.

Alimentatia excesiva, mesele neregulate determina ficatul sa isi faca rezerve din grasimi, care se depoziteaza in ficat si duc la aparitia ficatului gras.

In cazul persoanelor cu probleme serioase de sanatate, este posibil ca detoxifierea colonului sa fie insuficienta. In cazul acumularii de toxine in colon, toxinele trec prin peretele intestinal si ajung in sange.

Ficatul trebuie sa filtreze acest sange. Activitatea ficatului este oricum tulburata pe fondul alimentatiei dezechilibrate, al lipsei de activitate fizica, iar un exces de toxine din sange nu face decat sa sporeasca oboseala ficatului.

Astfel, ficatul se congestioneaza, iar sangele nepurificat ajunge in circulatia generala pe cai colaterale. Aici intervine Liver Aid, capsule hepatoprotectoare si detoxifiante.


Silimarina (60 mg/capsula de Liver aid)

Cu mult înainte ca bolile de ficat să fie tratate după cauza lor, oamenii consumau preparate din armurariu. Chiar astăzi silimarina – un extract de armurariu este des folosit de bolnavii de ficat.

Silimarina este unul dintre preparatele cu cele mai puţine efecte secundare, se arată într-un articol scris de John Phillip, consultant nutriţionist certificat şi cercetător în dietă, nutriţie şi sănătate.

Ficatul şi creierul sunt două organe metabolice active care se află sub atacul constant al radicalilor liberi (molecule care provin în primul rând de la procesele de oxidare derulate în organism pe fond de stres şi stări emoţionale negative, dar şi de la toxinele de tot felul provenite din exterior şi ajunse în corp pe diferite căi).

Valorile crescute ale colesterolului şi trigliceridelor combinate cu anomalii de glucoză din sânge şi obezitatea duc la deteriorarea matricei celulare a ficatului şi a creierului care se agravează în timp.

Boala ficatului gras non-alcoolic (BFGNA) afectează aproximativ 20-40% dintre adulţii din societatea occidentală şi demenţa poate atinge aproape jumătate dintre cei care ajung la vârsta de 85 de ani.

Silimarina este un compus natural activ provenit din laptele de ciulin şi oferă un grad semnificativ de protecţie împotriva BFGNA şi îmbătrânirea anormală a creierului.

Boala ficatului gras non-alcoolic este asociată cu componentele sindromului metabolic: obezitatea, diabetul zaharat tip II şi rezistenţa la insulină, hipertensiunea arterială şi dislipidemia.

Aminoacizii din compozitia Liver Aid

Metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurand astfel o buna functionare a celulei hepatice. Radicalii liberi sunt neutralizati si de L-cisteina, administrata concomitent cu alti antioxidanti (de exemplu Seleniu).

L-cisteina protejeaza celulele hepatice de actiunea daunatoare a unor radiatii,creste capacitatea de aparare a ficatului si a creierului fata de actiunea nociva a alcoolului si fumului de tigara. Asociata cu Arginina, asigura functia de detoxifiere.

Arginina si Ornitina contribuie la eliminarea amoniacului format in organism.

Actiunea hepatoprotectoare a Argininei si Ornitinei este indispensabila in zilele noastre, cand mediul inconjurator este din ce in ce mai poluat, cand oamenii consuma medicamente fara a se gandi le efectele secundare date de acestea, cand numarul persoanelor care consuma alcool creste de la o zi la alta.

Cromul si Carnitina, continute in Liver Aid, prin actiunea lor lipolitica, asigura desfasurarea normala a proceselor metabolice din ficat.


Administrare: 2-3 capsule Liver Aid zilnic.

Tableta de Liver Aid contine:

L-arginina.......................................................... 100 mg


L-cisteina.......................................................... 100 mg


L-ornitina........................................................... 100 mg


Metionina.......................................................... 100 mg


Acid alfa-cetoglutaric.......................................... 100 mg


L-carnitina.......................................................... 50 mg


Colina................................................................ 25 mg


Acid alfa-lipoic.................................................... 12,5 mg


SILIMARINA (din armurariu).............................. 60 mg


Crom (picolinat)................................................... 25 mcg


Seleniu (selen-metionin)...................................... 10 mcg

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare