Vital A (90 tablete) Calivita

Calivita

77,66 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

Vital A este un produs ce contine multivitamine si extracte din plante adecvate pentru grupa sanguina A; in total aproximativ 40 de substante active. Compozitia Vital A este conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri si tinandu-se cont de necesitatile de vitamine si minerale specifice pentru grupa sanguina A.

Vital A

- Grupa sanguina A

Se presupune ca grupa sanguina A, a aparut in urma cu 15 - 25 de mii de ani, cand oamenii incepusera sa cultive plante.

Grupa sanguina A este caracteristica vegetarienilor. In organismul persoanelor cu grupa sanguina A, mineralele si vitaminele se afla in cantitati suficiente, dar pentru mentinerea capacitatii de rezistenta si pentru functionarea optima a organismului, trebuie sa consume, printre altele, fier, vitamina B12, vitamina C, acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide, vitamina E.

Desigur aceste substante se regasesc printre cele 42 de ingrediente ale produsului pentru grupa sanguina A, vital A.

Persoanele cu grupa sanguina A au un aparat digestiv mai sensibil, un sistem imunitar destul de tolerant, deschis agresiunilor microbiene si de alta natura. Cei apartinand acestei grupe sanguine se pot adapta cu mai mare usurinta modificarilor de mediu si de dieta; in acelasi timp au un raspuns favorabil la stres prin activitati relaxante – calmante.

In acest context alimentatia pentru grupa sanguina A este centrata in principal pe consumul alimentelor de origine vegetala. Adaptarea programelor alimentare ale dr. D’Adamo la obiceiurile si cultura alimentara romaneasca – in special la aceasta grupa sanguina – prezinta un grad de dificultate variabil.

Unele persoane, mari consumatoare de carne, mezeluri, lactate cu procent mare de grasime, dulciuri elaborate atat industriale cat si preparate in casa, renunta cu mare greutate si cu multe regrete la aceste alimente. Alte persoane, familiarizate deja cu caracteristicile grupei lor sanguine, cu oarecare experienta in modificarea alimentatiei proprii, accepta cu mai mare usurinta modificarile de dieta care le sunt cert benefice.

Grupa sanguina A:

- Persoanele cu grupa sanguina A, sunt de regula firi cooperative, sensibile, inteligente, pasionale si talentate.

- Sunt adesea predispuse catre anxietate, din dorinta de a fi pe placul celor din jur; evita sa-si exteriorizeze emotiile, motiv pentru care in cele din urma clacheaza;

- Din exterior par a fi persoane calme, insa in realitate sunt cuprinse de griji;

- Sunt persoane introvertite, romantice, stabile si de incredere;

- In mare parte sunt tensionate, nerabdatoare si se confrunta cu probleme de somn;

- Desi sunt persoane potrivite pentru functii de conducere, in general refuza astfel de pozitii, deoarece nu fac fata situatiilor stresante;

- Sunt caracterizate de meticulozitate si perfectionism;

Starea de sanatate pentru grupa sanguina A:

Grupa sanguina A este caracterizata de o sensibilitate crescuta. Din acest motiv, prea mult stres duce la slabirea sistemului imunitar mult mai repede decat in cazul celorlalte grupe de sange.

Nivelul scazut al cantitatii de acid in stomac caracterizeaza grupa sanguina A inca de la nastere, necesitand atentie deosebita asupra regimului alimentar si evitarea proteinelor animale. Utilizarea de enzime digestive atunci cand se consuma alimente fermentate sau bauturi carbogazoase este o necesitate.

     grupele sanguine

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare