Gel de baut Aloe Vera Sivera (Urzica), LR

80800

LR Health & Beauty

129,90 lei

In Stoc

+ -

Cost livrare: 11,99 lei. LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 200,00 lei

Descriere produs

  • 90% gel pur din frunze de Aloe Vera
  • 7% miere poliflora
  • Cu extract de urzica
  • 1000 ml

Descriere:

Extract pretios de urzica in combinatie cu 90% gel de Aloe Vera si 7% miere poliflora – acesta este gelul de baut Aloe Vera Sivera. Un adevarat specialist!

Aloe Vera Drinking Gel cu Urzica combina proprietatile pozitive ale Aloe Vera cu extractul natural de urzica.

Frunzele de urzica sunt apreciate pentru continutul lor bogat in siliciu natural. Siliciul este un oligoelement important si este esential pentru intregul corp. "Esential" inseamna ca aceasta substanta trebuie furnizata corpului prin intermediul alimentelor, intrucat nu poate fi produsa de corp.

Cercetarile stiintifice reprezinta baza conceptelor inovative. Pentru aceastra, LR a investit mult timp si bani pentru a fi mereu in pas cu stiinta si cercetarile evaluate. Gelul Aloe Vera este doar unul din exemple despre cum LR evalueaza combinatiile dintre diferite ingrediente naturale pentru a produce pentru dumneavoastra cele mai bune produse.

Ingrediente:

Aloe Vera Barbadensis Miller gel (USA / Mexic, 91%), miere (7%), extract de urzica (2%), acid citric, stabilizator (guma xantan), antioxidant (acid ascorbic), conservanti (sorbat de potasiu)

Aplicare:

Zilnic 30 ml de 3 ori pe zi inainte de masa. Aloe Vera Drinking Gel cu extract de Urzica poate fi consumat dupa cum doriti: pur, diluat, usor rece sau servit la temperatura camerei.

Recenzii

Adauga un comentariu

White willow (100 capsule) Calivita

White willow (100 capsule) Calivita

Adauga un comentariu

Produse asemanatoare